9 berichten.
Kim Kim uit Voorburg
Onze kraamweek?! In 1 woord.... top! Na een lange en spannende bevalling zijn we opgevangen door Leona. Hoe fijn is dat?! Zo'n klein hummeltje in je armen en dan toch wat onzeker naar huis. Wat heerlijk dat ze ons de eerste week op weg heeft mogen helpen! Zo heerlijk met die kleine getut en zoveel kunnen leren van haar. Met ook zeker ruimte voor lol en gezelligheid heb ik samen met die kleine deze week als fantastisch ervaren! We hadden geen fijnere start kunnen krijgen samen!
Klaartje Klaartje uit Roelofarendsveen
Lieve Leona, Wat was het fijn dat je er was tijdens onze kraamperiode. Je was in eerste plaats zo lief voor onze kleine man Sam. Ook heb je ons goed ondersteund, er kwam zoveel op ons af. Je hebt alles goed uitgelegd, geholpen met de borstvoeding en adequaat gereageerd toen het met mij wat slechter ging en Sam te geel was. Hierdoor moesten wij weer terug naar het ziekenhuis voor 2 nachten, maar na die 2 nachten stond je weer klaar voor ons. We hadden geen betere Kraamzorg kunnen wensen. We willen je nogmaals bedanken voor alle goeie zorgen.
Nicole Nicole uit Leiden
Leona is een fantastische kraamzorg. Ik zou haar aan iedereen aanraden! Ze is echt gemaakt voor dit werk. Ze denkt heel fijn mee, neemt initiatief, doet echt een heleboel in huis en was er heel goed in om ons het vertrouwen te geven dat we het goed deden. Je krijgt natuurlijk opeens een baby’tje mee naar huis en hebt geen idee wat je moet doen. Leona leert je alles wat nodig is om een goede papa en mama te zijn. Je merkt dat ze veel ervaring heeft en komt daarom met hele handige tips en trucjes. Ze kwam ‘s avonds nog een paar uurtjes helpen toen wij om 18.00uur het ziekenhuis mochten verlaten. Onze kraamvisite was onder de indruk van hoe hard Leona elke keer aan het werk was. De wasjes draaide, boodschapjes deed, avondeten en fruithapjes maakte, zo fijn!! Heel erg bedankt de fijne kraamweek!
Anoniem Anoniem
Leona heeft er voor gezorgd dat wij optimaal van onze kraamweek konden genieten. Leona nam ons al het werk uit handen en was daarnaast erg lief voor onze oudste dochter Julia van 20 maanden. Leona is rustig en zorgt voor een ontspannen sfeer, wat een heerlijk gevoel geeft. Leona heeft veel kennis en houdt zich keurig aan de afspraken die wij met haar maken. Vandaag hebben wij helaas alweer afscheid van Leona moeten nemen en wij gaan haar heel erg missen!