9 berichten.
Helen Rana Barnhoorn Helen Rana Barnhoorn uit Katwijk
Leona's hulp was erg belangrijk voor ons. Ze is echt Top! We hadden een aantal minder goede ervaringen in het ziekenhuis en waren bang dat we een aardig iemand bij ons zouden hebben. Gelukkig hadden we de hulp van Leona die super aardig was en ons met alles hielp, behalve dat ze ons veel dingen leerde die we niet wisten. Wij bevelen haar van harte aan als Kraamzorg.
Zoë Zoë uit Den haag
Leona egt een topper! Na dat wij nog 3 nachten in het ziekenhuis moesten blijven en eindelijk naar huis mochten, was het zo fijn dat je wat langer bleef. Ik als moeder had al veel geleerd en gedaan in het ziekenhuis. zo dankbaar dat je vader ook zekerder heb gemaakt van zijn rol als nieuwe papa. Je zorgt egt voor het hele nieuwe gezinnetje, we hebben nooit ergens om hoeven vragen alles liep op rolletjes. Egt een kraamverzorgster in hart en nieren ! Dankjewel voor een top week!
Lindsay Lindsay uit Berkel en Rodenrijs
Na thuis komen van een keizersnede moest ik gelijk mijn bed in! Leona heeft mij goed opgevangen en het voelde gelijk vertrouwd. Het was alsof ik leona al jaren kenden en zaten elkedag lekker te kletsen. Ze heeft ons goed op weg geholpen en daarom ook erg jammer dat mijn kraamzorg er op zat! Zeker een aanrader en als ik misschien weer een 2e zou nemen dan bel ik zeker leona voor de kraamzorg.
Adrian Adrian uit Leiden
We have wonderful experience with Leona. She is really helpful. Made us relax and boosting our confidence in a very hectic time during the first days after delivering our second son. As this delivery was the first experience for us in this country (and without any help from family of relatives), Leona made everything so easy and smooth.
Serena Serena uit Leidschendam
Mijn kraamweek.. ik had me niemand anders willen wensen. Leona voelt precies aan wat je nodig hebt en past zich daar op aan. Heb kunnen huilen maar ook onwijs veel kunnen lachen met der. Mocht er een volgende baby komen weet ik zeker dat ik er weer zou willen als Kraamzorg.